Uitdeuken zonder spuiten: wat is dat?

Deukje?

De naam zegt het al: een deuk wordt verwijderd zonder dat de auto overgespoten hoeft te worden. Overspuiten is natuurlijk zonde, uw auto blijft het mooist als het de eigen lak behoudt. En dat kan! Hoe? Dat leest u in deze blog.

Overspuiten van een auto

Zodra u een deuk in uw auto heeft, zijn er een aantal opties. U kunt uw auto naar een garage of autobedrijf brengen en hem daar laten repareren. Met grote regelmaat wordt uw auto op deze manier helaas wél overgespoten. Dit is arbeidsintensief, waardoor de kosten hoog op kunnen lopen en u uw auto voor een aantal dagen kwijt zal zijn. En daar komt bij: het blijft vaak te zien dat een auto overgespoten is, zonde!

Dé voordelen van uitdeuken zonder spuiten

Allereerst is het een voordeel dat de meeste deuken verwijdert kunnen worden terwijl u wacht. Het uitdeuken van een auto kost namelijk, vergeleken met het overspuiten van een auto, véél minder tijd. Dit scheelt uiteraard ook in de portemonnee. Wordt dan wel het beste resultaat behaald? Ja, zeker! Bekijk daarvoor onderstaand filmpje maar eens.

Middels speciaal gereedschap wordt de deuk van binnenuit verwijderd.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: